Om GreenDrive

GreenDrive ejes og drives af Allan Høiberg der startede forhandlingen af CityEL i Kolding og Vejle fra 1. september 2007.

Virksomheden startede da jeg selv anskaffede mig en CityEL FactFour for at kunne spare på den daglige bilkørsel i min IT-virksomhed. De beregninger, jeg lavede forud overraskede så positivt at jeg kunne se et stort potentiale for køretøjet i dagens Danmark, og mit øvrige arbejde tillader normalt en meget fleksibel arbejdstid.

I løbet af 2013 besluttede jeg at indstille forhandlingen, og fra 2016 er GreenDrive i praksis lukket efter at alle garantiforpligtelser nu er afviklet.

Jeg kører naturligvis stadig selv CityEL og drømmer om, på sigt at omdanne disse sider til en masse ajourført og brugbar information for CityEL-ejere - men tiden kniber lidt til det, så forvent ingen dato på dét. :-)

Jeg havde pr. april 2014 tilbagelagt over 40.000 kilometer i CityEL, så hvis FDMs kilometerpriser (læs: Hvad det har sparet på min bil) holder, har min egen tjent sig selv hjem igen, og selvom jeg ikke selv sælger dem, kan jeg fortsat varmt anbefale en CityEL!


Allan HøibergGreenDrive
v/Allan Høiberg
Stubdrupvej 18 · 6000 Kolding OBS: GreenDrive forhandler ikke længere CityEL.
Se forsiden for henvisninger.

Mobil 40 81 57 53